eur:
392.67
usd:
363
bux:
73745.69
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kilenc éven át egy szobába zárva tartották a kisfiút

Egy amerikai férfi egész életében szobájába zára tartotta kisfiát. A 9 éves fiú naponta egy órára hagyhatta el szobáját, amikor találkozhatott édesanyjával. Az apa a ház minden helyiségét kamerákkal figyelte, még a vécét is.

Csakúgy mint egy börtönben, Randell Warren Piercy-nek teljes ellenőrzése volt gyermeke élete felett. Õ kapcsolat fel és le a villanyt, ő kontrollálta, hogy mit néz a tévén, és csak zabkását adott neki enni, nap, mint nap.

A 9 éves kisfiú soha nem járt iskolába, és nem is hagyhatta el a házat. A szomszédok azt sem tudták, hogy a párnak gyereke van.

A rendőrséget a nagypapa értesítette, aki évek után először járt a házban, amikor egy potenciális vevőt vitt oda. A kisfiú életkörülményei megdöbbentették, ezért fordult a hatóságokhoz, akik a ház iránt érdeklődő civileknek kiadva magukat jutottak be a családhoz.

A kisfiú rendkívül izgatott lett, amikor a rendőrök megérkeztek házkutatást tartani, és megengedték hogy beüljön a kocsijukba és játsszon a villogó lámpákkal.

Az apa azt állítja, hogy apósa csapdát állított neki. 37 éves felesége pedig azt mondja: a kisfiú csak azért volt bezárva a szobájába, mert hiperaktív.

Címlapról ajánljuk
Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Csak az eleje volt szoros, aztán a magyar férfi kézilabda-válogatott magabiztos sikert aratott második csoportmeccsén a párizsi olimpián.

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×