eur:
390.87
usd:
359.96
bux:
0
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Megint szakított egy sztárpár

Újabb - igaz nem túl hosszú - kapcsolat ért véget a sztárvilágban. A legkevésbé nyugodt magánéletéről ismert színésznővel, Lindsay Lohannel szakított barátja, a Hard Rock-örökös Harry Morton.

Összesen három hónapig tartott Lindsay Lohan és Harry Morton románca. A viharos magánéletű színésznő nem indokolta a váratlan szakítást, ami annak ellenére történt meg, hogy korábban arról pletykáltak, hogy a két híresség eljegyezte egymást.

Érdekes módon a Hard Rock-örökös másként látja a kialakult helyzetet. "Csak egy kis levegőhöz szeretnénk jutni és lassítani a dolgokon. Rengetegen kezdtek az állítólagos eljegyzésünkről beszélni, ami hatalmas nyomással nehezedett ránk. Egy kis levegőre van szükségünk" - mondta Harry Morton.

A beismerés alig pár nappal azt követően jelent meg, hogy egyes hírek arról számoltak be: a 25 éves örökös egy hollywoodi étteremben elköltött vacsora után közölte a színésznővel a hírt.

Címlapról ajánljuk

„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek

A férfi kardozók egyéni versenyében megtapasztalt csalódások feltüzelhetik a magyarokat a szerdai csapatversenyre – mondta a csapat edzője, Navarrete József, aki elárulta, hogyan folytatódik a felkészülés, és mi lesz most a legfontosabb teendő szerdáig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×