eur:
393.88
usd:
356.26
bux:
72467.59
2024. szeptember 4. szerda Rozália

"Díjazták" Tom Cruise szexista kijelentését

Újabb díjjal gyarapodott az amerikai színész, Tom Cruise gyűjteménye. Ezúttal az ausztráliai nők "jutalmazták" meg, mivel őt tartották a legszexistább hírességnek.

Új-Dél-Wales állam parlamentjében gyűlt össze Ausztrália mintegy 400 legbefolyásosabb asszonya, hogy eldöntse, kinek jár idén az Ernie-díj. Ezt minden évben az kapja, aki a leginkább sérelmezhető kijelentéseket tette.

A díjat egy szakszervezeti vezetőről nevezték el, aki a birkanyírók érdekképviseletét is ellátta. Egy ízben azt mondta: "a hölgyeket nem üdvözöljük a pajtában, ezt csak a szex után tesszük meg".

A színész azzal érdemelte ki az "elismerést", hogy várandós párjától azt mondta: "eldugtam Katie-t, hogy senki se érjen el minket, amíg meg nem születik a gyermekünk".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

A moszkvai ipari és kereskedelmi minisztérium, amely a védelmi termelésért felel, 2022 októberében titkos terveket dolgozott ki mintegy 82 milliárd rúpiás (akkori árfolyamon 1 milliárd dolláros) befektetéssel a kritikus elektronikai alkatrészek indiai beszerzésébe, amelyeket titkos csatornákon akartak beszerezni, hogy elkerüljék a nyugati kormányok figyelmét – derül ki a Financial Times birtokába került titkos orosz állami levelezésből, amely szerint Oroszország Indián keresztül próbálja biztosítani a háborús erőfeszítéseihez szükséges technológiai eszközöket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×