eur:
392.4
usd:
353.5
bux:
72283.67
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Már megint kivillant egy szupersztár melle

Úgy tűnik, mostanában valahogy mindig kivillan egy szupersztár melle a ruhából. A legújabb áldozat az énekesnő Ashanti, akit egy koncertje közben ért a váratlan szégyen.

Mióta az amerikaifutball-bajnokság döntőjében kivillant Janet Jackson melle (és ezzel pár napig az énekesnő világszerte a lapok címoldalára került), valamilyen oknál fogva egyre engedetlenebbek a szupersztárok ruhái.

Ezúttal Ashanti járt pórul: az énekesnő egy koncerten nem vette észre, hogy félrecsúszott a ruhája. Ashanti először azt hitte, hogy a tömeg az előadását értékeli olyan látványosan, ám rövid időn belül számára is nyilvánvalóvá vált, hogy másról van szó.

"Éppen R Kellyvel turnéztam és egy olyan ruha volt rajtam, ami tiszta lyuk és háló volt, ráadásul a színpadon volt egy hatalmas kivetítő is. Szóval állok fent a színpadon, énekelek és hatalmas az őrjöngés. Nem is igazán értettem" - mesélte az énekesnő, aki csak akkor vette észre a tombolás okát, amikor felnézett a kivetítőre.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Trendváltozás előszele lehet az Nvidia esése

Trendváltozás előszele lehet az Nvidia esése

Az Nvidia részvényei nagyot estek a gyorsjelentés megjelenése után, mivel a piac már beárazta a pozitív híreket, így nem maradt tér további emelkedésre. A technológiai, és ezen belül különösen a chip-szektor, július közepe óta relatív gyengeséget mutat, ami arra utalhat, hogy a chip-rally véget érhet. Ha nem érkezik új katalizátor, a befektetők nyereséget is realizálhatnak, ami további esést idézhet elő. Többek között erről beszélt Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája a Portfolio Checklist szerdai adásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×