eur:
393.23
usd:
354.75
bux:
72243.41
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Fejeld le, mint Zidane

Az emberi találékonyság határtalan: alig egy nappal azt követően, hogy a francia Zinedine Zidane a labdarúgó világbajnokság döntőjében mellkason fejelte az olasz Marco Materazzit, máris megjelent az interneten az első olyan játék, melynek célja, hogy kiállítassuk magunkat - úgy, mint az aranylabdás világsztár.

Viharos gyorsasággal hódít egy új játék az interneten. A cél: állíttassuk ki magunkat úgy, mint Zinedine Zidane. A francia világsztár a németországi labdarúgó világbajnokság döntőjében fejelte mellkason az olasz csapat védőjét, Marco Materazzit.

Vasárnap óta gyakorlatilag mindenki azt találgatja, hogy mit mondhatott az olasz labdarúgó a vébé legjobbjának választott Zidane-nak, amitől a francia játékos elvesztette uralmát az idegei felett.

A játékot megpróbálhatja játszani itt - hacsak nincsen túlterhelve a szerver.

Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×