eur:
392.88
usd:
354.36
bux:
72386.45
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Kate Mossnak sok pénzt hozott a kokain

Jót tett Kate Moss karrierjének a kokainszenvedélye körüli botrány. Míg az esetet megelőzően egyre kevesebb pénzt keresett, pénzügyi szakemberek szerint idei bevételei akár a 10 millió dollárt is elérhetik.

Új lendületet adtak a körülötte zajló botrányok Kate Moss karrierjének. A szupermodellről tavaly februárban derült ki, hogy kokainfüggő.

Az ezt megelőző időszakban éves bevétele csaknem a felére, 1 millió 300 ezer fontra (530 millió forintra) csökkent.

Mióta kiderült szenvedélybetegsége, valamint viharos kapcsolatban élt Pete Doherty popénekessel, bevételei látványosan megugrottak.

A 32 éves szupermodell az elemzők szerint idén akár 10 millió fontot is kereshet, ráadásul szakított Pete Dohertyvel is. Utóbbi magánéletének biztos, bevételeinek nem biztos, hogy jót tesz.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×