eur:
394.1
usd:
357.06
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Angelina Jolie kislánya namíbiai állampolgár lesz ?

Namíbiai állampolgárságot kap Angelina Jolie és Brad Pitt újszülött kislánya, már ha szülei elfogadják a délnyugat-afrikai ország felajánlását.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt múlt szombaton látta meg a napvilágot Namíbiában. A színészpárhoz közel álló forrás szerint mind anya, mind lánya jól vannak.

Egyes vélemények szerint az új jövevény segíthet javítani az Angelina Jolie, és édesapja, Jon Voight közötti meglehetősen rossz viszonyt. A veterán színész menedzsere szerint ugyanis Voight alig várja, hogy aktív nagypapa legyen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×