eur:
394.1
usd:
357.06
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Paris Hilton most végre megmutatja

A botrányos életű Hilton-örökös ezúttal új oldaláról próbál bemutatkozni: nagylemezt készül kiadni. Paris Hilton szerint albumán a reggae, a pop és a hip hop elemei ötvöződnek majd.

Még a nyáron megjelenik Paris Hilton nagylemeze. Aki kíváncsi a Hilton-lánc botrányos magánéletéről elhíresült örökösének előadói képességeire, az már a jövő hónapban megbizonyosodhat arról. Ekkor jelenik ugyanis meg Paris első kislemeze, a Stars Are Blind.

A nagylemezen Paris Hilton várhatóan feldolgozza majd Rod Stewart Do You Think I'm Sexy című slágerét is. "A lemez nem kizárólag pop vagy rock számokból áll majd. Mindenféle zenét szeretek, szeretnék mindenkinek adni valamit" - fogalmazott.

Paris Hilton meglepő kijelentést is tett, amikor közölte: mindig is jó hangja volt, csak túl szégyenlős volt ahhoz, hogy megmutassa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×