eur:
392.53
usd:
354.56
bux:
72789.23
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Sajtból parfüm?

Ha a férfiak szívéhez valóban gyomrukon keresztül vezet az út, akkor valószínűleg igen népszerű lesz a brit Stilton sajt illatát idéző új parfüm. Már ha van, aki hajlandó egész nap úgy illatozni, mint egy kék penészes sajt. Mivel az interneten szagmintát egyelőre még nem lehet továbbítani, muszáj lesz a parfüm kitalálójának véleményére támaszkodni, aki szerint abszolút hordható illatszerről van szó.

A parfümöt egy Stilton-kampány részeként dobják piacra Nagy-Britanniában, a Stilton Sajtkészítők Szövetségének megrendelésére.

Az Eau de Stiltont szőlőmag-olajból készítik, többek között cickafark, angelika mag, muskotályzsálya és macskagyökér hozzáadásával.

A sajtkészítők szóvivője, Nigel White visszautasította azt a feltevést, miszerint egy kék penészes sajt szaga nem biztos, hogy a legvonzóbb illat.

A szóvivő szerint az illatszer készítőjének sikerült megragadnia a Stilton különleges, telt aromáját, és úgy adaptálni, hogy egy szokatlan, de abszolút hordható parfüm lett a végeredmény.

Címlapról ajánljuk

Maruzsa Zoltán az új tanév új szabályairól: okoseszköz, orvosi igazolás, jogosítvány

A tanév kezdetén több változás jön az oktatási intézményekben, ezekről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Maruzsa Zoltán, de a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára kifejtette a pedagógus-béremelés menetrendjét, és azt is, hogy miért nem lesz tanárhiány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×