eur:
392.27
usd:
354.38
bux:
72789.87
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Dekorálja irodáját vadászgéppel!

Egy kínai üzletember szokatlan dekorációval kívánja feldobni irodáját: vadászgépet vett az interneten. Az egyelőre kérdéses, hogy az amerikai eladótól vásárolt MiG-21-est egyáltalán beengedik-e Kínába.

"Van elég pénzem, és a cégemnél van elég hely, ahova ki tudom állítani" - kommentálta a MiG-vásárlást Zsang Cseng, aki egy egyesült államokbeli eladótól vette internetes aukció keretében a vadászgépet.

Az üzletember közel 25 ezer dollárt, azaz több mint 5,3 millió forintot ajánlott a szovjet MiG-ért, amely állítólag a cseh légierő gépe volt, és utoljára 1995-ben repült.

Abban azonban egyelőre Zsang Cseng sem biztos, hogy egyáltalán beviheti-e az országba a gépet.

Az üzletember mindenesetre reménykedik, emlékeztetve arra, hogy egy kínai cég korábban behozhatott az országba egy kiszolgált szovjet repülőgép-anyahajót, hogy vidámparkot csináljon belőle.

Címlapról ajánljuk
Hanga Zoltán: az állatkerti állatokra leselkedő legnagyobb veszély nem a bezártság
aréna

Hanga Zoltán: az állatkerti állatokra leselkedő legnagyobb veszély nem a bezártság

Az állatkertek összehangolt fajmentő programjaival kihalás szélére jutott fajokat lehet visszavinni a természetes élőhelyükre – mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője. Hanga Zoltán arról is beszélt, hogy az állatkerti állatok legnagyobb ellensége az unalom, ez ellen a gondozók különböző feladatokat találnak ki számukra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Ezek most a magyar befektetőket érintő legfontosabb kérdések, hamarosan érkeznek a válaszok!

Ezek most a magyar befektetőket érintő legfontosabb kérdések, hamarosan érkeznek a válaszok!

Szeptember 17-én ismét találkoznak a magyar vagyonkezelői- és megtakarítási szektor legfontosabb szereplői a Portfolio által szervezett Future of Finance konferencia keretében. A hazai privát-és prémium banki banki és fintech vezetők, az alapkezelői és befektetési szolgáltatási szektor, valamint az MNB és az ÁKK képviselői is készen állnak arra, hogy szembenézzenek a hazai vagyonkezelési- és megtakarítási piac legfontosabb kérdéseivel, és közösen válaszokat találjanak azokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×