eur:
392.91
usd:
355.61
bux:
72865.31
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Kiengedték a kórházból a brazil világsztárt

Kiengedték a kórházból a japán labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát. A korábbi kiváló brazil labdarúgó, Zico azután került kórházba, miután hasi fájdalmakra panaszkodott.

Csupán egy éjszakát töltött egy tokiói kórházban, így hétfőn már haza is engedték Zicót, a japán labdarúgó-válogatott brazil szakvezetőjét.

A szövetség szóvivője szerint a kapitány jól van, a jövő héten folytathatja munkáját. Pihenője nem befolyásolja a válogatott vb-felkészülését.

A japán válogatott szövetségi kapitánya először a pénteki, Ecuador elleni - egyébként 1-0-ás japán győzelemmel zárult - barátságos mérkőzés után panaszkodott hasi fájdalmakra.

A brazil Zico a hétvégén még megtekintett két japán bajnoki találkozót, de mivel fájdalmai nem csökkentek, vasárnap önként bevonult egy tokiói kórházba, kivizsgálásra.

A 15 éve Japánban élő 53 éves tréner korábban 67 gólt ért el a brazil válogatott színeiben, amivel Pelé mögött a második a rangsorban.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×