eur:
392.91
usd:
355.61
bux:
72865.31
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

A kórházban esküdtek meg

Házasságkötő termet varázsoltak a kórteremből a miskolci Semmelweis Kórház dolgozói, amikor megtudták, hogy az egyik betegüknek hétvégén lenne az esküvője, de nem tud azon részt venni.

Az esküvőt a pár nem akarta elhalasztani. A nővérkék pedig nemcsak a csokrot, a fodrászt és a vendéglátást szervezték meg, de azt is elintézték, hogy a menyasszony ne hálóingben álljon az anyakönyvvezető elé.

Az apróbb kényelmetlenség ellenére minden gördülékenyen ment a szertartáson. Az esküvőn a menyasszony három gyermeke is részt vett.

A pár mindkét tagjának ez volt a harmadik, kétségtelenül legemlékezetesebb esküvője.

A nyolchetes várandós kismama hétfőn lett rosszul, és azonnal kórházba utalták. Most már jól van, de az esküvő után szigorú fekvést írtak elő az orvosok számára.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×