eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Fejbe lőtte nővérét a maffiatag

Olaszországban egy régi szicíliai szokást követve fejbe lőtte saját nővérét egy maffiatag, mivel annak házasságon kívül született gyermeke.

Egész Olaszország értetlenül áll az eset előtt. Egy dél-olaszországi család ugyanis felelevenítette a becsületgyilkosság hagyományát. Az elkövető feladta magát a rendőrségen, és bevallotta, hogy ő ölte meg 32 éves nővérét.

A férfi vallomása a rendőröket is sokkolta. A 24 éves fiatalember, akit mindenki csak Ringo-nak hív, azt mondta: azért ölte meg testvérét, mert annak két hete egy olyan férfitól született fia, aki nem volt a férje. Kijelentette: büszke a tettére.

A férfi megvárta, míg megszületett a gyermek, a maffia "törvényei" ugyanis nem engedik meg, hogy egy várandós nőt megöljön.

A nyomozók szerint azonban a nőt nem csak azért lőtte le, mert életet adott gyermekének, hanem azért is, mert megpróbált eltávolodni a családtól. Jogi diplomát szerzett, és az államigazgatásban helyezkedett el. Elhagyta férjét, és egy új kapcsolatot alakított ki. A maffia pedig nehezen tűri, ha valaki elhagyja a családot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Lángokban állt a moszkvai olajfinomító ukrán drónok miatt, új célpontokat találtak az oroszok Ukrajnában – Háborús híreink vasárnap

Lángokban állt a moszkvai olajfinomító ukrán drónok miatt, új célpontokat találtak az oroszok Ukrajnában – Háborús híreink vasárnap

Legalább 158 ukrán drónt leszedett az orosz légvédelem szombatról vasárnapra virradó éjjel, és állítólag ezek lehulló darabjai okozták Moszkva dél-keleti részén az olajfinomítóban a tüzet, amelyet vasárnap reggel az orosz hatóságok a komplexitása miatt a legmagasabb riasztási fokozatba soroltak. Ukrán drónok a Közép-Oroszország ellátása szempontjából kulcsfontosságú konakovói és a kashirai áramtermelő egységeket is támadták drónokkal. Közben az ukrán légvédelem is rengeteg feladatot kapott az éjjel, többek között a szumi régióban, és a jelek szerint az orosz támadások új célpontokat találtak: az ukrán gabonát, illetve a mezőgazdasági termékek logisztikai bázisait. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videójában ismét azt szorgalmazta, hogy a nyugati hatalmak oldják fel a területi korlátozást, és így mélyen Oroszországon belül támadhassák az orosz rakéták indító állásait. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×