eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Hajtóvadászat a faoroszlán után

Fegyverrel felszerelkezve vadászott egy elszabadult oroszlánra egy brit szafari park személyzete. Csak akkor jöttek rá, hogy egy fából készült vadállattal van dolguk, és a riasztás nem volt más, mint gyakorlat, amikor végre bekerítették, és el akarták kábítani.

A vadőröket azzal riasztották a wiltsi Longleat parkban, hogy az egyik oroszlán elszabadult. A halálra rémült munkatársak biztonságos helyre terelése után sikerült is megtalálniuk a vadállatot.

Végül autókkal körbefogták, és úgy döntöttek: elkábítják. Ekkor jöttek csak rá, hogy a szafari park főnökei "tréfát űztek" velük, és egy fából készült oroszlánt próbáltak elfogatni.

Az élesnek álcázott gyakorlaton jól teljesítettek a park alkalmazottjai - írja a The Sun című brit bulvárlap.

Longleatben a park 40 évvel ezelőtti megnyitása óta soha nem volt példa arra, hogy egy oroszlán elszabadult volna.

Címlapról ajánljuk
Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Több különleges évforduló inspirálta a magyar szövetséget arra, hogy pályázzon a vb-rendezésre – mondta az InfoRádióban Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó világbajnok. A Magyar Lovassport Szövetség elnöke hozzátette: bár a magyarok jelenleg nem tartoznak a világ közvetlen élvonalához, a magyar közönség támogatásával meglepetést okozhatnak.

Kapnának egy brexitkerülő kiskaput a fiatalok

A fiatalok utazási könnyítéséről szóló – és a brexit-korlátozásokat részben ellensúlyozó – különalkun dolgozik az EU és Nagy-Britannia. A téma Keir Starmer új brit kormányfő európai körútja kapcsán merült fel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×