eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

South Park: a Séf, kicsit furán, de visszatér

A South Park tizedik szezonja egy olyan epizóddal nyit szerdán, amelyben szerepel a Séf figurája is. Az alkotók ezzel végleg véget vetnek azoknak a spekulációknak, miszerint a rajzfilmfigura hangját adó Isaac Hayes távozásával a Séf karaktere is eltűnik a sorozatból.

Az egyelőre nem világos, hogy ki lesz az új hang a Séf mögött, miután a soul énekes Isaac Hayes a Szcientológia egyház szatirikus ábrázolása miatt otthagyta a sorozatot.

Az új szezon "A séf visszatér" címet viselő nyitó részében a főszereplő kisfiúknak feltűnik, hogy valami furcsa történt a Séffel.

Mikor az iskola szakácsát furcsa viselkedése bajba keveri, a fiúk közbelépnek, és megpróbálják megmenteni.

Címlapról ajánljuk
Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Több különleges évforduló inspirálta a magyar szövetséget arra, hogy pályázzon a vb-rendezésre – mondta az InfoRádióban Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó világbajnok. A Magyar Lovassport Szövetség elnöke hozzátette: bár a magyarok jelenleg nem tartoznak a világ közvetlen élvonalához, a magyar közönség támogatásával meglepetést okozhatnak.

Kapnának egy brexitkerülő kiskaput a fiatalok

A fiatalok utazási könnyítéséről szóló – és a brexit-korlátozásokat részben ellensúlyozó – különalkun dolgozik az EU és Nagy-Britannia. A téma Keir Starmer új brit kormányfő európai körútja kapcsán merült fel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×