eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Furcsa karrier: 16 évesen temetkezési vállalkozó

Daniel Taylor 13 éves kora óta temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni. Most beteljesült álma, és 16 évesen ő lehet a szakma legfiatalabb nagy-britanniai képviselője.

A brit fiú egy dokumentumfilmből kapott kedvet a nem túl népszerű szakmához, és mostanra sikerült is elvégeznie a brit Temetkezési Vállakozók Országos Szövetségének tanfolyamát.

Daniel, aki egy cheltenhami temetkezési cégnél dolgozik, már öltöztetett halottat, vezetett temetési menetet és segített a hozzátartozóknak koporsót választani - írja a The Sun című brit bulvárlap.

Azt ő maga is elismeri, hogy nem túl szokványos szakmát választott, barátai is furcsának tartják, hogy halott emberekkel dolgozik.

Választását azonban szülei is támogatják, akik örülnek, hogy ilyen fiatalon sikerült megtalálnia álmai munkáját.

Címlapról ajánljuk
Kapnának egy brexitkerülő kiskaput a fiatalok

Kapnának egy brexitkerülő kiskaput a fiatalok

A fiatalok utazási könnyítéséről szóló – és a brexit-korlátozásokat részben ellensúlyozó – különalkun dolgozik az EU és Nagy-Britannia. A téma Keir Starmer új brit kormányfő európai körútja kapcsán merült fel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Lángokban állt a moszkvai olajfinomító ukrán drónok miatt, új célpontokat találtak az oroszok Ukrajnában – Háborús híreink vasárnap

Lángokban állt a moszkvai olajfinomító ukrán drónok miatt, új célpontokat találtak az oroszok Ukrajnában – Háborús híreink vasárnap

Legalább 158 ukrán drónt leszedett az orosz légvédelem szombatról vasárnapra virradó éjjel, és állítólag ezek lehulló darabjai okozták Moszkva dél-keleti részén az olajfinomítóban a tüzet, amelyet vasárnap reggel az orosz hatóságok a komplexitása miatt a legmagasabb riasztási fokozatba soroltak. Ukrán drónok a Közép-Oroszország ellátása szempontjából kulcsfontosságú konakovói és a kashirai áramtermelő egységeket is támadták drónokkal. Közben az ukrán légvédelem is rengeteg feladatot kapott az éjjel, többek között a szumi régióban, és a jelek szerint az orosz támadások új célpontokat találtak: az ukrán gabonát, illetve a mezőgazdasági termékek logisztikai bázisait. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videójában ismét azt szorgalmazta, hogy a nyugati hatalmak oldják fel a területi korlátozást, és így mélyen Oroszországon belül támadhassák az orosz rakéták indító állásait. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×