eur:
396.61
usd:
355.26
bux:
74551.14
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Papp Zsolt György, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára beszédet mond a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara gazdatüntetésén a magyar-ukrán határátkelőhely előtt Záhonyban 2024. február 9-én. A magyar gazdák az ellen tiltakoztak, hogy az Európai Bizottság újabb egy évvel meghosszabbítaná az ukrán termékek korlátlan importját.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

A miniszterelnök felmentette az Agrárminisztérium helyettes államtitkárát

Orbán Viktor szeptember 26-i hatállyal felmentette tisztségéből az Agrárminisztérium helyettes államtitkárát, Papp Zsolt Györgyöt.

Orbán Viktor miniszterelnök felmentette az Agrárminisztérium helyettes államtitkárát – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb, csütörtöki számában.

A tárca helyettes államtitkára Nagy István agrárminiszter javaslatára távozik. Orbán Viktor kinevezte az új helyettes államtitkárt is, Szigeti Szabolcsot.

Papp Zsolt György távozásának okáról egyelőre nem közölt részleteket a kormány, annyi azonban bizonyos, szeptemberben Papp Zsolt Györgyöt választotta elnöknek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), írja az Index.

A kamara előző elnöke, Győrffy Balázs augusztus végén lemondott, miután a fideszes politikusról kiderült, hogy megütött egy nőt egy fővárosi szórakozóhelyen. Tette miatt súlyos testi sértés és garázdaság miatt indított eljárást a Központi Nyomozó Főügyészség.

Címlapról ajánljuk
Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

A McLarennél Lewis Hamilton 2012-es távozása után komoly vesszőfutás kezdődött, ami főként a rossz motorválasztás számlájára volt írható. Az elmúlt években viszont sokat fejlesztett a brit istálló, aminek a gyümölcse az idei szezonra érett be – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy a Lando Norris–Oscar Piastri páros nagyon jól működik, igaz, vannak hiányosságaik is, így egyáltalán nem lehet leírni Max Verstappent.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Megtorpanni látszik a spekulatív ipari és logisztikai ingatlanok piaca. Ez csak a ciklikusság vagy rendszerszintű a probléma? Ki, milyen fejlesztésekben látja a jövőt? Inkább Budapest vagy inkább a vidék lehet a következő évek slágere? Hol lesz az üresedési ráta 2025 végén? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a XX. Property Investment Forum konferencia ipar-logisztikai panelbeszélgetésének szakértői, Székely Ádám, az Innovinia ügyvezető igazgatójának, tulajdonosának, az IFK, alelnökének moderálásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 12:41
×
×
×
×