eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Close up of female hands using modern smartphone at home at night
Nyitókép: dragana991/Getty Images

Díjmentes szolgáltatást biztosít az árvíz miatt a 4iG

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb árvízére készül Magyarország. A 4iG Csoport felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy azonnali és valós segítséget nyújtson szükség esetén, a kialakult vészhelyzetben pedig kiemelten fontos a kapcsolattartás megkönnyítése – olvasható a társaság sajtóközleményében.

A 4iG Csoport tagvállalata, a Vodafone Magyarország 3 napig díjmentes 5 GB mobilinternetet biztosít lakossági mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára, amelyet a szolgáltató lakossági mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelei szeptember 23. délig tudnak aktiválni a 1270-es telefonszámra küldött SOS5GB SMS-kóddal. A díjmentes mobilnetet a Vodafone Magyarország belföldi hálózatán és EU-n belül is felhasználhatják a szolgáltató ügyfelei.

A szolgáltató a feltöltőkártyás ügyfelei számára is igyekszik segítséget nyújtani korlátlan, díjmentes beszélgetés biztosításával. Az ügyfelek szeptember 23. déligig szintén a 1270-es telefonszámra küldött SOSHIVAS SMS-kóddal tudják aktiválni a díjmentes hívás lehetőségét magyar normál díjas számokra. Az SMS-kód elküldését követően a díjmentes korlátlan beszélgetés vagy a keretbe foglalt 5 GB mobilinternet automatikusan aktiválódik az ügyfelek számára, további teendőjük nincs. Az ügyfelek mindkét lehetőséget újra aktiválhatják 3 nap leteltével, amennyiben erre szeptember 23. 12 órát megelőzően kerül sor.

A 4iG Csoport mindezek mellett helyszíni segítséget is nyújt az árvízzel sújtott területeken. A Vodafone Magyarország, a DIGI és az Invitech önkéntesei az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársaival közösen segítenek az árvízkárok megelőzésben, többek között a Duna menti kistelepüléseken.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×