eur:
394.59
usd:
354.86
bux:
0
2024. szeptember 18. szerda Diána
Drónt készülnek felengedni a rendőrségi drónok használatáról tartott sajtótájékoztatón az V. kerületi Deák Ferenc téren 2023. augusztus 4-én. Az idén már 2400 esetben használt a rendőrség drónokat, ebből 1100 esetben közlekedési szabályszegőkkel szemben vetette be az eszközöket.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Váratlan helyről csaptak le a rendőrök – sok autós meglepődött

A biztonsági övek és a gyermekülések használatát ellenőrizték a rendőrök Kaposváron.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel közösen hajtott végre célirányos ellenőrzést Kaposváron – írja a sonline.hu.

A kiemelten a passzív biztonsági eszközök használatára kiterjedő közlekedésrendészeti akció eredményeként a rendőröknek 28 járművezetővel szemben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést kilenc járőrautó, két civil gépkocsi, fedélzeti kamerák és két drón segítette.

A közlekedési szakértők szerint a körültekintő, figyelmes vezetéssel, a szabályok betartásával a balesetek nagy része elkerülhető, a passzív biztonsági eszközök használatával pedig a sérülés súlyossága mérsékelhető. Felhívták a figyelmet arra, hogy a biztonsági öv használata a gépkocsi vezetőjének és utasainak egyaránt kötelező.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 18. 07:31
×
×
×
×