eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Facebook-háború tört ki Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter között

A DK elnöke azt sérelmezi, hogy a Tisza Párt elnöke alkoholistázza őt, pedig idén "csak kétszer" ivott. Magyar Péter reagált a volt kormányfő bejegyzésére, de Gyurcsány Ferenc is rögtön riposztolt.

Gyurcsány Ferenc DK-elnök párbajra hívná Magyar Pétert, ám mivel az "mostanában nem szokás", egy Facebook-bejegyzésben támadt rá a Tisza Párt elnökére, aki állítása szerint lealkoholistázta őt.

A volt miniszterelnök hosszú körmondatban sérelmezte, hogy Magyar Péter a nyilvánosság előtt nevezi őt alkoholfüggőnek, ezzel kapcsolatban két "tárgyszerű megjegyzése" van:

  1. ha egy közszereplő függő - bármitől -, az közügy, hisz akkor az érintett nem szabad ember, nem tudja elég jól szolgálni a választóit, erről pedig a választók helyes, ha tudnak
  2. ő maga viszont 2024-ben állítása szerint kétszer ivott alkoholt, újévkor és a nyaraláson.

Gyurcsány Ferenc "viszonválasza" szerint Magyar Péter ezt a stílust a Fideszben "talán éppen Rogán Antaltól" tanulta, és reméli, hogy a gyerekeit nem erre - hazugságra, gúnyolódásra - tanítja.

Magyar Pétert "pocsék embernek" nevezte a bejegyzésben, aki legfeljebb csak ugyanolyan "ocsmányságot" építhet, mint a Fidesz.

"Nincs önmagától hányingere, hogy így viselkedik?" - tette fel a kérdést.

"Egyelőre ennyi" - zárja a bejegyzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×