eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 24. szombat Bertalan
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Elgondolkodtató baleset egy Mol-kúton, felmerülhet egy fontos kérdés

Szinte lassítás nélkül száguldott be egy idős autóvezető egy hazai település benzinkútjára, ahol nekiment egy autónak.

A vezess.hu olvasójára hivatkozva írt arról, hogy egy bakonyi kistelepülés benzinkútjára állt be tankolni. Miután elkezdett telefölteni az autóját benzinnel beléjük rohant egy másik autó.

A balesetet okozó Škodát egy 72 éves úr vezette, aki egyszerűen csak letárt az útról, átugratott a padkán és már csak arra emlékszik, hogy becsapódik az autóba.

Az nincs meg neki, hogy miért tért le az útról – mesélte a lapnak a szerencsétlenül járt Ford tulajdonosa, akinek az autója még úgy is 12 métert csúszott előre, hogy a kézifék rögzítve volt.

Még a kútoszlop töltőpisztolya is leszakadt, bennmaradt a tankolónyílásban. Az esetről videó is készült.

A lap ezek után felteszi a kérdést, hogy nem kellene-e korlátozni a 70 év felettiek jogosítványát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Azonnali tárgyalásra szólították fel Zelenszkijt, újabb szektorban indított támadást Ukrajna – Háborús híreink szombaton

Azonnali tárgyalásra szólították fel Zelenszkijt, újabb szektorban indított támadást Ukrajna – Háborús híreink szombaton

Narendra Modi indiai miniszterelnök pénteken Kijevbe látogatott, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tárgyalt. A világ legnépesebb országának, egyben egyik atomhatalmának vezetője felszólította Zelenszkijt, mielőbb üljön le béketárgyalásokra Oroszországgal, ebben pedig közvetítőnek ajánlkozott fel. Az ukrán haderő ellentámadást indított Harkiv megyében, folyamatosan tolják ki az oroszokat a megszállt részekről – mondta péntek este az ukrán elnök az ország lakosságához intézett beszédében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×