eur:
393.46
usd:
354.17
bux:
73239.7
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam
Nyitókép: Zsolt Hlinka/Getty Images

Újabb halálos vonatgázolás

Szünetel a vasúti forgalom Balatonszárszó és Balatonszemes között.

A Déli pályaudvarról Keszthelyre közlekedő Balaton Intercity Balatonszemesen egy gyalogos átjáróban elütött egy embert, aki a balesetben meghalt. A helyszínelés miatt Balatonszárszó és Balatonszemes között szünetel a vasúti forgalom - közölte a Mávinform.

A vasúttársaság honlapján is elérhető tájékoztatás szerint Balatonboglár és Szántód között pótlóbusszal lehet utazni. Az átszállások miatt a dél-balatoni vonalon utazóknak jelentősen, akár 1-2 órával hosszabb eljutási idővel kell számolniuk. Fonyód és Siófok között a Volánbusz párhuzamos járatain elfogadják a vasúti jegyeket.

A Fonyódról Budapesten túlra induló távolsági vonatok jelentős késéssel, a helyszínelés befejezése után közlekednek majd, ez érinti a Záhonyba tartó Aranypart expresszt, a Miskolcra induló Ezüstpart expresszt és a Szobra induló Jégmadár expresszt is - áll a Mávinform közleményében.

Címlapról ajánljuk
Fekete Rajmund az Arénában: éles lett az elnökjelölti csata, már a demokraták is migrációellenes kampányt folytatnak

Fekete Rajmund az Arénában: éles lett az elnökjelölti csata, már a demokraták is migrációellenes kampányt folytatnak

A legfrissebb közvélemény-kutatások alapján jelenleg három csatatér államban is 5-6 százalékos előnyre tett szert Kamala Harris, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje Donald Trumppal szemben – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója. A történész szerint a bevándorlás lesz a fő témája a kampánynak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
Jelentős változások jönnek az európai iPhone-készülékeken

Jelentős változások jönnek az európai iPhone-készülékeken

Az Apple jelentős változtatásokat tervez az iPhone és iPad operációs rendszereiben, de csak az Európai Unió területén. A vállalat hamarosan lehetővé teszi, hogy a felhasználók alapértelmezett alkalmazásokat válasszanak számos funkcióhoz, beleértve a telefonhívásokat, üzenetküldést, billentyűzetet és jelszókezelőket - írta a The Verge.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×