eur:
393.64
usd:
354.3
bux:
73239.7
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszél a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás című konferenciáján a Várkert Bazárban 2023. november 13-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ötmilliárd forintos pályázatot hirdettek a Balatonnál

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter jelentette be a szolgálati lakások kialkítását.

Videóüzenetében Navracsics Tibor elmondta, a Balaton Fejlesztési Tanács összesen ötmilliárd forintos keretösszegben hirdetett pályázatot a Balaton környéki települések számára szolgálati lakások kialakítására.

"Számomra külön öröm, hogy a választókerületből két település, Badacsonytomaj és Szigliget is sikerrel szerepelt, már az első fordulóban" – mondta a miniszter.

Mint fogalmazott, Badacsonytomaj egy csaknem 50 millió forintos pályázatot tud megvalósítani 29 millió forintos támogatással, míg Szigliget egy 40 millió forintos beruházást valósít meg 24 millió forint támogatással.

„Mindkét beruházás egy orvosi szolgálati lakás kialakítását célozza. Bízom abban, hogy a Balatoni Fejlesztési Tanács segítségével a két település vonzóbbá tudja tenni a saját egészségügyi ellátását fiatal szakemberek számára is” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Az EL-főtábláért játszik a Ferencváros – élőben

Az EL-főtábláért játszik a Ferencváros – élőben

A Ferencváros egyetlen párharc megnyerésére van attól, hogy ősszel az Európa-liga főtábláján szerepeljen, ebben a bosnyák bajnok Borac Banja Lukát kell felülmúlni. Az első mérkőzés este 9 órakor kezdődött a Groupama Arénában, a visszavágót 29-én, jövő csütörtökön rendezik.

Gellért Gábor: speciális gyakorlatokat is kitaláltak Rasovszky Kristófnak

Nemcsak mentálisan bizonyult a legerősebbnek a nyílt vízi úszók mezőnyében Rasovszky Kristóf, hanem fizikailag is topon volt a párizsi ötkarikás játékokon, ezért lett olimpiai bajnok – mondta az InfoRádióban Gellért Gábor, a szakág szövetségi kapitánya. Meglátása szerint a Szajna vizének minősége nem volt megfelelő, de példákat sorolva illusztrálta, hogy korántsem ismeretlen ez a probléma az úszók számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 22. 21:24
×
×
×
×