eur:
392.3
usd:
352.56
bux:
73109.7
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára (j3) a kormány tagjai társaságában az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének első kormányülésén a Karmelita kolostorban 2024. július 3-án. Az asztalnál balról Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b2), Bíró Marcell, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója (b3), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b4) és Nagy István agrárminiszter (b5), szemben középen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (b6) és Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter (b7), jobbról Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter (j6), Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (j5), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j4), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j2) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (j).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Balázs: „A tűzijáték után ma a kormányülés dübörög!”

Véget ért Orbán Viktor szabadsága, már kormányülést is tartott a Karmelitában.

Szijjártó Péter külügyminiszter eközben a saját közösségi oldalán azt írta, „lassan az európai politikai élet is újraéled, így a küzdelem is folytatódik!” - adta hírül a népszava. hu.

Vitályos Eszter kormányszóvivő pedig azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy „mindenki a fedélzeten” van. A mai kabinetüléssel kapcsolatban Orbán Balázs pedig ezt írta Facebook oldalára:

Csütörtökön délelőtt 10-kor lesz Kormányinfó, amit az Infostart élőben közvetít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×