eur:
393.14
usd:
353.55
bux:
0
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
A drónnal készült felvételen tűzijáték Budapesten az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepén 2024. augusztus 20-án. Az előtérben a Szent István-bazilika látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A budapesti tűzijáték legjobb részei - galéria, videó

Drónok, fényfestés, népdalok és különleges alakzatok az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepén Budapesten.

Kalandosan, végül egy órás késéssel, este tíz órakor kezdődött és bő fél órás volt a négynapos ünnepet záró Tűz és fény játéka című műsor.

Alább egy galériában néhány szép pillanatot emeltünk ki (köztük néhány drónnal készült különleges fotó is található), ide kattintva pedig visszanézhető az egész műsor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Támadás érte Moszkvát, kimenekítik Szumi lakosságát - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

Támadás érte Moszkvát, kimenekítik Szumi lakosságát - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

A háború eddigi egyik legintenzívebb dróntámadása érte Moszkvát, Oroszország fővárosát. A helyi vezetés 10 ellenséges drón lelövését jelentette. Ukrajna közben részlegesen elkezdte kiüríteni Szumi megye lakosságát, 45 ezer embert akarnak kihozni a térségből. Az orosz haderő megkezdte Toreck bekerítését és hamarosan elérhetik Pokrovszkot is - mindkét város Donyeck megyében található. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×