eur:
394.55
usd:
358.81
bux:
72282.1
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
reptéri busz. Forrás: BKK
Nyitókép: Forrás: BKK

Buszsofőröset játszottak a fialok, elkapták őket

Fiatalok próbáltak meg ellopni két csuklósbuszt egy csepeli telephelyről

Két fiatal megpróbált ellopni két csuklós buszt egy csepeli telephelyről - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a két fiatal csütörtök éjszaka surrant be a telephelyre, majd beindítottak egy-egy csuklós buszt. Az egyik járművet még a telephelyen belül feltartóztatták dolgozók, de a másik fiatalnak sikerült kihajtania. A járművel az utcán több parkoló autónak nekiment, majd rákanyarodott a Weiss Manfréd útra, ahol a telephely egyik dolgozója megállásra kényszerítette.

A rendőrség közlése szerint az eset során senki nem sérült meg. A helyszínen visszatartott két 20 éves férfit a rendőrök a XXI. kerületi rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett miatt kihallgatták.

A jogosítvánnyal nem rendelkező gyanúsítottak egyikének elmondása szerint céljuk az volt, hogy a belvárosba hajtva utasokat vegyenek fel - írták. Az anyagi kár felmérése folyamatban van, a fiatalok által elkövetett közlekedési jogsértések miatt külön eljárás indul - olvasható a közleményben.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

A Kurszki régióba történő ukrán benyomulás ugyan a háború menetét nem változtatja meg, de kellemetlen presztízsveszteséget okozott Oroszországnak – értékelt az InfoRádió Aréna című műsorában Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének egyetemi docense. Beszélt az európai fegyverkezés szerepéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×