eur:
394.53
usd:
359.69
bux:
71683.98
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Nyitókép: Facebook/BRFK

Nagyon erős áramlás sodorta a Dunába a bulizó fiatalokat - helyszíni videó

Felhívást tett közzé a rendőrség a Facebookon, a lakosság segítségét kérik.

Mint arról az Infostart is beszámolt, az Ördög-árok Döbrentei térhez és az Erzsébet hídhoz közeli kifolyójánál éjszaka rave bulit tartottak, ám az esőzés miatt a csatornából hirtelen meginduló víz többeket besodort a Dunába.

A rendőrség videót adott ki arról, hogy mekkora sebességgel áramlott a víz hajnalban. Legfrissebb közlésük szerint nincs olyan információ, hogy bárki eltűnt volna, mindenki kijutott a folyóból. Ezzel együtt egy felhívást is közzé tettek: akinek családtagja, ismerőse a helyszínen volt, és azóta nem tud róla, jelentkezzen a 112-es segélyhívón!

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron elárulta, mikor dönt a jövőjéről

Szilágyi Áron elárulta, mikor dönt a jövőjéről

Felemásnak értékeli a párizsi nyári ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményét Szilágyi Áron, aki az egyéni szereplésére még mindig nem talált magyarázatot, a kardcsapattal nyert ezüstérmet viszont nagy sikernek tartja. A háromszoros olimpiai bajnok az InfoRádióban elmondta: a következő hetekben pihenni szeretne, és reméli, hogy megoldódik a sarokproblémája.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
Nagyon furcsa dolgok történnek a benzinárral

Nagyon furcsa dolgok történnek a benzinárral

Hiába a zuhanó olajárak, az erősödő forint és a változatlan adóterhek, gyakorlatilag stagnált az elmúlt másfél hónapban a benzin ára. Mégis mi történik itt? A benzinkutasok nyerészkednek ilyen látványosan? Már rég 600 forint alatt kéne lennie egy liter üzemanyagnak? Megint elhúztunk a régiós mezőnytől, jöhet ismét a csattanós kormányzati kommunikáció? Mire lehet számítani, elkezd végre csökkenni a benzinár Magyarországon? Négy kérdés, egyik fontosabb, mint a másik - elemzésünkben igyekszünk megtalálni rájuk a választ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×