eur:
397.63
usd:
364.41
bux:
0
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Nyitókép: Facebook/Pest vármegyei rendőrség

Így lehet egy mozdulattal 390 ezer forintot veszíteni – bárkivel megtörténhet

Egy autós a kelleténél egy kicsit jobban nyomta a gázpedált Pilisen.

A napokban a Pest megyei Pilisen mértek sebességet a rendőrök. Egy sofőr a megengedett 50 helyett 130 km/órával száguldott, amiért nyolc büntetőpontot és 390 ezer forintos bírságot kapott.

A Pest vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán arra is figyelmeztet, hogy nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindenkiben tudatosuljon, a sebességtúllépés az egyik legfőbb baleseti ok.

Címlapról ajánljuk

Kétszer szakadt meg a szívünk – a magyarok keddje az olimpián

Kétszer szakadt meg a szívünk: mind a két női csapatunk nagyon közel volt a bravúrhoz, de nem jutott be az elődöntőbe. A kézilabdázók a svédektől, a vízilabdázók az amerikaiaktól kaptak ki.
VIDEÓ
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 7. 07:16
×
×
×
×