eur:
390.87
usd:
359.13
bux:
72595.45
2024. július 19. péntek Emília
Nyitókép: police.hu

Megszállták a rendőrök a legveszélyesebb budapesti járatot

A kerepesi HÉV vonalán tartottak közös ellenőrzést Pest vármegyei rendőrök, rendészek és a polgárőrök.

Nem első alkalommal, de nem is utoljára szervezett közös akciót a H8-as vonalon a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Tucatnyi egyenruhás a kora délutáni eligazítást követően indult a szerelvényekre, és bármi gyanúsat, bűncselekményt vagy szabálysértést észleltek, intézkedtek, akit csak lehetett, igazoltattak – írja a police.hu.

A késő estig tartó műveletben 43 embert ellenőriztek, szabálysértés elkövetése miatt nyolc helyszíni bírságot szabtak ki többnyire közterületi alkoholfogyasztás miatt vagy éppen azért, mert nem tudták igazolni magukat, két embert előállítottak a kapitányságra, ugyanis kiderült, körözték őket.

Visszatérő akciókra és állandó egyen- vagy civil ruhás rendőrökre – mind a szerelvényeken, mind a megállókban – a jövőben is számíthatnak az utasok.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon
Péntek reggel

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×