eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Fire hose on fire truck,Firemen equipment.
Nyitókép: Visoot Uthairam/Getty Images

Tragédia Dunakeszin: húsz perc alatt megfékezték a lángokat, de hiába

Halálos lakástűz volt Dunakeszin.

Csütörtök kora délután kigyulladt egy panellakás Dunakeszin, a Barátság útján. A tűzhöz hat járművel vonultak a budapesti tűzoltók, a tízemeletes társasház egyik negyedik emeleti erkélye, és az erkélyre nyíló huszonöt négyzetméteres nappali égett teljes terjedelmében.

A tűz átterjedt az ötödik és a hatodik emeleti erkély egy részére is – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A tűzoltók oltás közben egy magatehetetlen idős nőt találtak, kihozták az épületből, de az életét már nem lehetett megmenteni – olvasható Mukics Dániel tűzoltó alezredes közleményében. A tűzoltók az oltással párhuzamosan átvizsgálták a füsttel érintett lakásokat, összesen ötven embert kísértek ki az épületből. Az oltást biztonsági rácsok nehezítették.

A lángok megfékezése húsz percet vett igénybe, a tűz keletkezésének okát tűzvizsgálat fogja feltárni – zárul a közlemény.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×