eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Combino villamos a 4-es és a 6-os villamos vonalán a Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél 2020. június 11-én. A nyáron a Petőfi híd budai hídfője és a Karinthy Frigyes út között újítják fel a 4-es és a 6-os villamos pályáját, a felújítási munkálatok június 11-től augusztus 5-ig tartanak.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Kellemetlen változás jön Budapest legforgalmasabb villamosvonalán

Július 13-tól három héten át pályakarbantartást végeznek a 4-es és 6-os vonalán a Blaha Lujza tér, a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében, ezért változik a nagykörúti villamosok közlekedése - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azt írták, a munkálatok első ütemében - július 13-tól, szombattól július 20., szombat hajnalig - pótlóbusz közlekedik az Oktogon és a Harminckettesek tere között: a Nyugati pályaudvar és a Corvin-negyed között utazóknak az M3-as metrót, a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére az M2-es metrót, Óbuda irányából pedig a 19-es és a 41-es villamosokat ajánlják az M2-es metróra való átszállással.

Július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Harminckettesek tere között közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Harminckettesek tere között pótlóbusz jár. Július 22-től, hétfőtől augusztus 4-ig, vasárnapig a 4-es, 6-os villamos vonalán további pályakarbantartási munkálatok is zajlanak, az időszak forgalmi rendjéről a BKK később ad tájékoztatást.

A július 12-ről 13-ra, péntekről szombatra virradó éjszakától az augusztus 4-ről 5-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszakáig minden éjjel a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán 6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik; a 931-es autóbusz Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazást ajánlja a BKK.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×