eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Nyitókép: Facebook

Egy hét alatt közel nyolcszászor kattant itt a traffipax

Ittas vezetőkre, gyorshajtókra és a biztonsági övet nem használókra vadásztak a Fejér vármegyei rendőrök.

Július 1-7. között a rendőrök 150 esetben intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, és három alkalommal a gyermekbiztonsági rendszer helytelen használatát állapították meg – írja a feol.hu.

Ittas vezetés miatt kilenc alkalommal intézkedtek, míg gyorshajtóból volt bőven. Mint írják: „A vármegye közútjain hét nap alatt 798 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. Sebességtúllépés miatt 22 járművezetőt közigazgatási bírsággal, 89 sofőrt helyszíni bírsággal sújtottak, 2 vezetőt pedig figyelmeztetésben részesítettek."

A Fejér vármegyei rendőrség megjegyzi, hogy a közlekedésbiztonsági helyzet javítása, a balesetek számának csökkentése érdekében továbbra is lehet számítani fokozott rendőri jelenlétre, valamint kamerák, sebességmérő berendezések és drónok segítségével történő közlekedésrendészeti ellenőrzésekre.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×