eur:
393.21
usd:
362.73
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Órákig tartott a kutyás, drónos akció Baranyában

Egy Baranya vármegyei településről tűnt el egy 13 éves gyermek, akit az összefogásnak köszönhetően végül kevesebb mint 10 óra alatt megtaláltak.

Eltűnt egy 13 éves, finn állampolgárságú fiú geresdlaki otthonából, miután engedély nélkül távozott onnan vasárnap este - írja a blikk.hu. A rendőrök hétfőn kaptak bejelentést az eltűnésről, majd azonnal jelentős erőkkel kezdték meg az eltűnt gyermek keresését, amelyben önkéntes tűzoltók, polgárőrök, önkéntes kutyás egyesületek és a település lakossága is részt vett.

A nagy hőség ellenére az akcióban több mint 100 fő vett részt, kutyákkal és drónokkal is segítették a munkát.

A police.hu beszámolója szerint az összefogásnak köszönhetően az esti órákban végül a településen meg is találták a fiút. A keresésben részt vállaló mecseknádasdi önkéntes tűzoltók Facebook-oldalukon közzétett beszámolója szerint egy elhagyatott házból került elő.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×