eur:
394.82
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
railway, train lines moving effect
Nyitókép: danm / Getty Images

Még két hétig nem jár egy hangulatos vonat a Bakonyban

Még legalább két hétig számítani kell a forgalmi korlátozásokra.

Korábban a Székesfehérvár–Szombathely között húzódó 20-as számú vasútvonalon kapacitás-korlátozást vezetett be a MÁV - írja az iho.hu. Szentgál és Városlőd-Kislőd állomások között a pálya állapota kritikussá vált, a tehervonatok nem közlekedhetnek arra.

A személyszállító vonatok és a gépmenetek is erősen korlátozott sebességgel, legfeljebb 10 km/h-val haladhatnak az érintett 100 méteres szakaszon.

Mint írják, kiderült, hogy az említett pályaszakasz helyreállításához több időre van szükség. A szombathelyi, területileg illetékes pályafenntartási igazgatóság további két hétre tervezi fenntartani a korlátozást, azaz július 14. éjféléig. Vagyis az eredetileg arra közlekedő tehervonatoknak továbbra is kerülő útirányon kell közlekedniük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×