eur:
394.88
usd:
368.51
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) új, kéthajtóműves, EC 135 típusú helikoptere a budaörsi bázis felett 2014. október 27-én. Teljessé vált a magyar mentőhelikopter-állomány korszerűsítése, az OMSZ mind a hét mentőhelikopter-állomásán olyan gépek szolgálnak, amelyek megfelelnek az európai uniós követelményeknek.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Szörnyű tragédia történt Nagypeterdnél

Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy személygépkocsi egy köveket szállító kamionnal ütközött kedden a 6-os főúton, Nagypeterd térségében.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Popovics Dejan közölte: a személyautó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött a teherjárművel.

A helyszínre mentőhelikopterrel is érkező mentők a kocsi vezetőjét és egyik utasát kórházba vitték, két utas életét nem lehetett megmenteni – tette hozzá.

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a balesethez a pécsi, a szigetvári hivatásos, valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók vonultak ki, a négy embert ők emelték ki a járműből.

A rendőrségi szóvivő kitért arra, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat Szentdénes település felé terelik.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×