eur:
396.82
usd:
371.03
bux:
70955.39
2024. június 26. szerda János, Pál
fotó: dgv
Nyitókép: fotó: dgv

Kiürítettek egy közkedvelt élményfürdőt, életet kellett menteni

A dunaújvárosi élményfürdőben két életveszélyes helyzet is kialakult szombaton

A duol.hu írja, hogy szombat délután egy 16 éves dunavecsei fiatalembert kellett kimenteni a csúszdamedencéből, megkezdték újraélesztését és már stabil állapotban adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

Kora este egy 70 év körüli hölgy vendég összeesett a kinti medence melletti járdán. A mentőszolgálat munkatársai sokáig küzdöttek a beteg életéért, közben az a döntés született, hogy a fürdőt kiürítik, ami rendben, fegyelmezetten megtörtént. A nőt kórházba szállították.

A DVG hozzátette, hálásan köszönik nagyszerű munkatársaik gyors és szakszerű beavatkozását, valamint a dunaújvárosi mentőszolgálat segítségét.

Címlapról ajánljuk

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×