eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Cpr, first aid and healthcare with hands on chest of person for paramedic, medical and saving lives. Cardiac arrest, heart and injury with patient and compression for emergency, medicine and wellness
Nyitókép: Jacob Wackerhausen/Getty Images

Szabadnapos rendőr mentette meg egy eszméletlenül fekvő nő életét

Az éppen szolgálaton kívüli készenléti rendőr gyors beavatkozásának köszönhetően visszatértek a nő életjelei, stabil állapotban tudták elszállítani.

Szabadnapos készenléti rendőr mentett életet Nyírbátorban. Ducsai István törzsőrmester az utcán sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy az út melletti füves területen egy nő fekszik mozdulatlanul - írja a 24.hu.

A szolgálaton kívüli rendőr hezitálás nélkül odalépett hozzá, de a fekvő nő nem reagált a szólongatásra.

Miután a törzsőrmester észlelte, hogy a nő nem lélegzik és nincs pulzusa, azonnal tárcsázta a segélyhívót és a diszpécser útmutatásának megfelelően megkezdte az újraélesztést.

Az ismételt mellkaskompresszió és a mesterséges lélegeztetés eredményes volt, a nő életjelei visszatértek, kinyitotta a szemét és újra lélegezni kezdett. A rendőr ezt követően stabil oldalfekvésbe helyezte, és figyelt az állapotára a mentők érkezéséig, folyamatosan kommunikált vele. A 42 éves nőt stabil állapotban szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×