eur:
393.79
usd:
365.48
bux:
0
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Készenléti rendőrök járőröznek a Fővám téri piacon a kijárási korlátozás kezdetének napján, 2020. március 28-án. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendőrség a közterületeken „megnyugtató, segítő, empatikus és lojális intézkedésekkel” sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartásra.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Pécsen elég sok rendőr lesz egy ideig

Két hónapig tart a fokozott ellenőrzés.

A közrend és közbiztonság fenntartása, valamint a bűncselekmények megelőzése és megakadályozása érdekében június 1. és július 31. között fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Pécsen - írja a pecsaktual.hu.

A belváros szintén kiemelt figyelmet kap. Az elmúlt időszakban történt erőszakos bűncselekményekhez hasonló esetek megelőzése érdekében június 1-jétől még több helyen és sűrűbben lehet majd találkozni gyalogos járőrökkel is, akiktől bármikor segítséget lehet kérni - olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×