eur:
396.71
usd:
371.38
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén, az Országházban 2020. március 11-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Orbán Viktor levelével kopogtatnak a napokban

Kezdődik a mozgósítás, fogalmazott Menczer Tamás.

"Jön a java. Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát. Ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás" - fogalmazott a videóüzenetében Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Mint mondta, a mozgósításban Orbán Viktor is részt vesz. A pártszövetség aktivistái a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen.

"Mindenki megkapja, aki erre korábban felhatalmazott bennünket. Mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke. Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk" - mondta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×