eur:
392.88
usd:
363.06
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Budapest, 2023. július 29. A MOL Campus irodaház Budapesten, a Lágymányosi-öböl északi partján, a Kopaszi-gátnál, előtérben a Rákóczi híd. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Szombaton inkább ne a Rákóczi hidat válassza!

Szombaton a Rákóczi híd mosásával zárja a Budapesti Közművek a főváros hídjainak tavaszi nagytakarítását.

Május 18-án, szombaton 6.30 és 20 óra között a Rákóczi hidat mossák le környezetkímélő tisztítószerrel, magasnyomású, vizes technológiával – tájékoztatott a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. pénteken.

Az FKF kéri az adott időszakban a hídon közlekedőket, hogy figyeljenek az ott dolgozó munkagépekre, és vigyázzanak a területen közfeladatot ellátó munkatársaikra.

A korábbi hetekben már megtisztult a többi budapesti híd, valamint a Váralagút is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×