eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Professional studio microphone on blue background with orange audio waveform, Podcasting, broadcasting or recording studio banner
Nyitókép: JuShoot/Getty Images

Műsorváltozás az InfoRádióban: rendkívüli Aréna a Fico-merényletről

Szerda este hat órától a nyitrabányai merényletről beszél a rádióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Kiss Balázs, a rádió pozsonyi tudósítója.

Rendkívüli adással jelentkezik az InfoRádió Aréna című műsora, amelyben a szerda délutáni, Robert Fico elleni fegyveres merénylet körülményeiről és következményeiről beszél Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és élőben jelentkezik a rádió pozsonyi tudósítója, Kiss Balázs.

A beszélgetést itt tudja megtekinteni:

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×