eur:
385.9
usd:
354.99
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
a modern intercity train go through a railway crossing
Nyitókép: RobertKovacs/Getty Images

Jó hírt kaptak a vonaton utazók

Újraindult a vonatforgalom a korábbi balesetek helyszínén, Inárcs-Kakucs és Ócsa, valamint Sáránd és Debrecen között - közölte a Mávinform.

Inárcs-Kakucs és Ócsa állomások között 8.30-ra befejezték a baleseti helyszínelést, így újraindult a vonatforgalom. A Lajosmizséről Budapestre 8.40-kor induló vonat (2957) Lajosmizse és Inárcs-Kakucs között nem közlekedik, Inárcs-Kakucs és Kőbánya-Kispest állomás között pótlóbusz szállítja az utasokat.

Debrecen és Sáránd között 9.15-re befejezték a baleseti helyszínelést, így megindult a vonatforgalom. A Debrecen-Nagykereki vonalon délelőtt helyreállhat a menetrend.

Korábban a Nagykerekiből Debrecenbe tartó vonattal (36729) ütközött egy autó Debrecenben, a repülőtér közelében lévő, Vértesi úti andráskereszttel ellátott átjárónál.

A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó vonattal (2959) ütközött egy autó Inárcsnál a Rákóczi úton lévő, andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban. Az utasok közül senki nem sérült meg..

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Mutatjuk, hol indultak el idén az ország legnagyobb beruházásai

Mutatjuk, hol indultak el idén az ország legnagyobb beruházásai

Bár a magasépítési szektor még mindig küzd a kihívásokkal, a mélyépítés láthatóan kezd magára találni. Az EBI legfrissebb Építésaktivitási Jelentése alapján megnéztük, hogy indult az idei év a hazai építőiparban. A jelentésből kiderül, hol vannak és melyek az ország legnagyobb idén elindult beruházásai, hogyan teljesített Budapest, és mik azok a régiók, ahol továbbra is alacsony az építkezések volumene.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×