eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Tűzoltók a katasztrófavédelem új tűzoltóautóinak bemutatóján a szervezet óbudai oktatási központjában 2023. november 22-én. A gépjárműprojekt az Európai Unió 10 milliárd 100 millió forintos vissza nem térítendő támogatásából, a magyar állam társfinanszírozásában valósult meg.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A tűzoltók segítségével jutott vissza lakásába az anyuka, akit kizárt a gyereke

A tűzoltók szellemes bejegyzésben osztották meg annak történetét, hogyan segítettek az anyukának visszajutni ajtócsapkodó csemetéjéhez.

„A főváros XI. kerületben, miközben gyanútlan édesanyja éppen a távozó vendégek miatt kialakult örömfelhőben úszva intett búcsút a keszkenőjével, az addig együttműködő, angyali kétévesből előbújt a vendégség alatt visszatartott aktivista, és ádázul becsapta édesjó szülőanyja után az ajtót” – írja Facebook-posztjában a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írják, a gyermek sem kopogásra, sem könyörgésre nem volt hajlandó kinyitni az ajtót, így az anya kénytelen volt újabb vendégeket hívni, nevezetesen a tűzoltókat.

Szabó Rafael tűzoltó százados, szolgálatparancsnok végül pár másodperc alatt egy plasztikkártya segítségével feltörte a zárat, és így az anyuka visszajuthatott a lakásba makacs kétéveséhez.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×