eur:
395.2
usd:
364.93
bux:
71036.65
2024. július 8. hétfő Ellák
High angle view of a Bus cockpit
Nyitókép: gerenme/Getty Images

Árokba borult egy busz a 47-es főúton - videó

Letért az útról a 9 főt szállító kórházi jármű.

Letért az úttestről, és árokba borult egy busz Székkutas és Orosháza között, a 47-es főút 177-es kilométerszelvényénél. Az orosházi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentésre, annak idején a főút érintett szakaszán félpályán haladt a forgalom - közölte a katasztrófavédelem.

Várszegi György tűzoltó főhadnagy, vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő a Beol megkeresésére elmondta, a buszon a Békés Vármegyei Központi Kórház Pándy Kálmán tagkórházának dolgozói utaztak. A jármű az árokba csúszott, mindenki ki tudott szállni, öten sérültek meg könnyebben.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Fogcsikorgató megállapodás Németországban a költségvetésről

Fogcsikorgató megállapodás Németországban a költségvetésről

Hónapok óta zajlott a jövő évi költségvetés tervezetének vitája a német kormánykoalíció három párja között. A szorító egyik sarkában a szociáldemokrata SPD és a Zöldek Pártja, míg a másikban a szabad demokrata FDP, élén a pártelnök-pénzügyminiszterrel, Christian Lindnerrel. A nézeteltérések olykor olyan élesnek tűntek, hogy elemzők a koalíció felbomlását sem zárták ki. A három párt közötti mostani megállapodással ez a veszély egyelőre legalábbis elhárult.

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×