eur:
394.82
usd:
367.46
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója hivatalában 2020. január 28-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Egy korábban létrehozott egyesület átvételét jelentette be Magyar Péter

Szombat reggel posztolt a Facebookon a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója, Varga Judit igazságügyi miniszter korábbi férje.

Több bejelentést is tett szombat reggel a Facebookon Magyar Péter.

  1. Beindult honlapja, a talpramagyarok.hu, "Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek, és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez" - fogalmazott a Diákhitel Központ közéleti babérokra törő korábbi vezetője.
  2. Szervezete "egyik alappillére" a Legyél a változás! Egyesület lesz, amelyet korábban mások megalapítottak, most ennek az egyesületnek az átvételét jelentette be, a korábbi tagok kiléptek az egyesületből, "hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását".

Mint a HVG.hu szombati cikkéből kiderül, a közéleti személyiség a portálnak korábban elárulta, hogy egy párt, egy egyesület és egy ernyőszervezet összlete készül a júniusi választásokra és a 2026-os országgyűlési választásra.

Azt egyelőre nem tudni, június 9-én kivel lép szövetségre. Szombat délután a Deák térről a Kossuth térre vonuló demonstrációt hirdetett, ennek forgalmi következményeiről korábban itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Az Ukrajnában dúló háború nyomán az Európai Unió kénytelen szembenézni a tagállami hadseregek kapacitáshiányával, ami akadályozza a Kijevnek nyújtott segítséget. Az EU ezért felgyorsította a védelmi ipar megerősítésére irányuló kezdeményezéseit, melyek középpontjában a közös fegyverbeszerzések és a magántőke bevonása áll. A finanszírozást illetően szakértők egy közös uniós kötvénykibocsátást javasolnak, ám Németország azonnal megvétózta a tervet az uniós csúcson. Azonban az Európai Bizottság nem tett le az újabb közös adósságfelvételről és Berlin sem tűnik meggyőzhetetlennek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×