eur:
392.91
usd:
363.38
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze, a világkiállítás nagykövete az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon rendezett kerekasztal-beszélgetésen a budapesti Hungexpón 2021. október 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Baleset érte Bodrogi Gyulát

A Kossuth-díjas színművész bal karjában repedt meg egy csont, amikor elesett a Nemzeti Színházban.

Bár a Nemzet Színésze csak április 15-én lesz kilencven éves, szombaton, a Színházak Éjszakáján előre felköszöntötték: a Karinthy Színház a rendezvény zárásaként egy meglepetés ünnepséget szervezett a tiszteletére, ahol unokája és volt felesége, Voith Ági mellett többek között Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea is köszöntötte, ő pedig nagyon meghatódott − írja a Blikk. Bodrogi felkötött karral jelent meg az eseményen, utána derült ki, hogy mi történt vele.

– Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt – fogalmazott a portálnak Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök – mondta.

A színész továbbra is színpadon marad, játszani fog a Nemzeti Színházban az Egri csillagok című darabban Szulejmán szultán szerepében. Sérülését pedig elmondása szerint senki nem fogja majd észrevenni a színpadon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×