eur:
394.84
usd:
367.79
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Sulyok Tamás köztársasági elnök beszédet mond beiktatási ünnepségén a budapesti Szent György téren 2024. március 10-én. Mellette Kun Szabó István vezérőrnagy, az államfő főhadsegédje.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Sulyok Tamásnak ma sem volt könnyű napja

Magyarország biztonsági helyzetéről tájékoztatta a honvédelmi miniszter a köztársasági elnököt.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) vári épületében Szalay-Bobrovniczky Kristóf tájékoztatta Sulyok Tamás köztársasági elnököt Magyarország biztonsági helyzetéről - tette közzé közösségi oldalán csütörtökön a honvédelmi miniszter.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Facebook-oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy a biztonsági helyzet mellett tájékoztatta a köztársasági elnököt a haderő és a védelmi ipar fejlesztéséről.

Elmondta azt is, hogy Böröndi Gábor vezérezredes, vezérkari főnöktől Sulyok Tamás részletes és kimerítő tájékoztatást kapott a honvédség működéséről, hadrendjéről, felszereltségéről és az általa a közelmúltban elvégzett és a jövőben tervezett fontos feladatokról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Növekszik az oltásellenes szülők száma, és egyre több támadás éri a gyermekorvosokat a kötelező oltások beadása miatt – figyelmeztet a Magyar Orvosi Kamara (MOK). A kamara tucatnyi olyan esetről értesült, amikor szülők egy erre alakult szervezet segítségével pert indítottak orvosok ellen. Havasi Katalin, a Gyermekorvosok Társaságának főtitkára szerint a csecsemőkori kötelező oltások bevezetése előtt minden ötödik gyermek meghalt egyéves kora előtt - számolt be a RTL.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×