eur:
396.75
usd:
371.23
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Mavcsoport.hu

Beindult a Nyugati pályaudvar vandálbiztos "acélszörnye" - fotó

Hétfőtől használhatják az utasok a Nyugati pályaudvar új peronfelvonóját, amellyel akadálymentesen megközelíthető az aluljáró a pályaudvar területéről – közölte a MÁV Zrt.

Azt írták, hogy megnyílt az utasok előtt az új, 1000 kilogramm teherbírású, acél tartószerkezetű, aknával szerelt villamos meghajtású, vandálbiztos kialakítású, kerekesszék és babakocsi szállítására alkalmas felvonó.

Tavaly augusztusban kezdődött a pályaudvar keresztaluljárójának felújítása és a hozzátartozó peronlift cseréje. A keresztaluljáró felújítási munkálatai még zajlanak, várhatóan áprilisban fejeződnek be. A keresztaluljáró felújítása és a peronlift cseréje a MÁV beruházásában, hazai költségvetési forrásból és az Európai Unió finanszírozásával a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A peronlift cseréjét a Magyar Építő Zrt. végezte el.

Címlapról ajánljuk

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×