eur:
394.84
usd:
367.68
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Fire hose on fire truck,Firemen equipment.
Nyitókép: Visoot Uthairam/Getty Images

Tűz ütött ki egy budapesti kórházban

Egy fővárosi kórház udvarán tűz ütött ki vasárnap.

Tűz ütött ki egy fővárosi kórház udvarán vasárnap kora délután, az épület kiürítésére nem volt szükség - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a tűz egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrészt összekötő átjáróban égett mintegy negyven négyzetméteren a VIII. kerületi Balassa utcában.

A fővárosi hivatásos tűzoltók jelentős erőkkel, több mint 50 emberrel érkeztek a helyszínre.

A tüzet körülhatárolták, a lángok továbbterjedését meggátolták, jelenleg az utómunkálatokat végzik. A tűzoltók a füst beszivárgását az épületbe nagy teljesítményű ventilátorral akadályozták meg - közölte a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×