eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hűvös, szeles idő
Nyitókép: DUEL/Getty Images

Vége a melegrekordoknak: nyugodt, hűvös idő várható - időjárás-jelentés

Ciklonok hátoldalára kerültünk, így a korábbinál hűvösebb, ellenben szárazabb lesz az idő.

Időjárási helyzet Európában:

Ciklonok és frontjaik teszik változékonnyá az időjárást Európa nagyobb részén. Több helyen esik az eső, a Földközi-tengernél zivatarok is előfordulnak, egyes részeken kiadós mennyiségű csapadék hullott az elmúlt 24 óra leforgása alatt. A magas légnyomás kontinensünk északkeleti, keleti peremére szorult vissza.

Európa nagyobb részén a sokévi átlagnál jóval enyhébb az idő, még a Kárpát-medence környékén is előfordulnak néhol 20 fokos maximumok. Komolyabb fagyok Skandinávia északi részein és a Kelet-európai-síkságon vannak. Térségünkbe kedden erős szél kíséretében hidegebb levegő érkezik.

Várható időjárás az ország területén kedd éjfélig:

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, kevés helyen lehet zápor. Az északnyugati szelet már nagyobb területen is erős lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 10 és 13 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×